Otvorenje sezone lova na bijeli tartuf | Motovunska šuma

Udruga tartufara “Istra” poziva Vas da u subotu 2.9.2023. godine sudjelujete u otvaranju sezone lova na bijeli tartuf. Zainteresirani posjetitelji moći će sa lovcima na bijele tartufe i njihovim psima provesti nekoliko sati u Motovunskoj šumi, doživjeti lov na bijele tartufe, a nakon lova svi sudionici pozvani su na besplatnu degustaciju jela s tartufima koja će se održati u Motovunu u vrtu boutique hotela “Kaštel”, gdje će se za pripremu koristiti i tartufi koji su pronađeni upravo u lovu na kojem su prethodno sudjelovali.

Okupljanje i zdravica predviđeni su od 8.00 sati, ulazak u Motovunsku šumu u 9.00 sati. Mjesto okupljanja je ispod sela Ipši (raskrsnica Gradinje – Livade) kod tabele sa oznakom posebnog rezervata prirode. Lov će trajati do 10.30 sati kada će se svi sudionici uputiti na degustaciju tartufa i prigodnu zakusku.

Budući da će broj sudionika ovog događaja biti ograničen, molimo sve zainteresirane da se za sudjelovanje na otvaranju sezone lova na bijeli tartuf jave najkasnije do četvrtka 31.8.2023. godine na broj telefona 0915416715 (Ivan Vukadinović) ili na e-mail: udruga.tartufara@gmail.com.